Over ons

Claire Felicie: initiator, voorzitter stichting NoChateau, fotograaf/kunstenaar. Werd door haar verblijf in Brazilië bij het natuurvolk de Xukuru-indianen, geïnspireerd om de hectische stadsmens achter zijn computer of smartphone vandaan te halen en met anderen te verbinden met de gedachte: ‘Ga lekker naar buiten, kom tot rust in het groen en werk samen toe naar een prachtig eindproduct!’

Claire Felicie No Chateau

Jan Kling: wijngaardenier en wijnmaker. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wijnbouw (De Lidrusgaarde in Noordwijk) en begeleidt de wijngaardeniers gedurende het jaar in de wijngaard.

Joost Bless: wijnliefhebber, cofounder en penningmeester NoChateau

Joost Bless

 

Martijn Wilcke: wijndrinker, levensgenieter, organisator. Als 20-er druiven geplukt in Pernand Vergelesses en altijd een liefde voor wijn gehad sindsdien. Geen groene vingers maar zet zich graag in voor leuke zaken. Daar valt het organiseren van leuke evenementen voor een Amsterdamse wijngaard zeker onder.

Profielfoto Martijn Wilcke

 

El van Raaij: vinoloog, organiseert met veel plezier wijnproeverijen, rondleidingen, excursies naar andere wijngaarden en gezamenlijke bijeenkomsten. Daarnaast geeft zij onder meer wijnworkshops zoals ‘Proeven met al je zintuigen’. Ook is El de enthousiaste eigenaar van ‘Alles met wijn’ voor cursussen, workshops, wijnproeverijen en wijnspijscombinaties, excursies, adviezen en invulling naar wens en op maat.

Profielfoto El van Raaij

Wouter Goldschmidt: houdt van lekker eten en drinken, enthousiast over wijn maken, proeven en drinken. Vindt het leuk om zo nu en dan met zijn handen in de grond te zitten, zowel op eigen dakterras als bij No Chateau.

Melchior Pons: No Chateau wijngaardenier van het eerste uur. Binnenstadbewoner zonder tuin dus ik besteed graag een mooie middag in de wijngaard. Ik ben verantwoordelijk voor het technisch beheer en zorg er voor dat alle palen en draden in goede staat zijn zodat de stokken in optimale conditie kunnen floreren.

 

 

De Stichting NoChateau staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 64534014

Bankrekening:   Stichting NoChateau  NL97TRIO0391065432